(Hopelijk) de laatste onderzoeken
Donderdag 07 mei 2009
Naar de cardioloog geweest en heb daar verschillende onderzoeken gehad. Eerst een echoscan, waar alles goed was. Daarna een inspanningstest (fietsen wat steeds een beetje zwaarder ging doordat de rem er op ging), waar mijn hartslag steeg tot 200 en ik er niks van voelde (de verpleegkundige moest de test stoppen, omdat het wel te gek werd). Daarna bij de cardioloog zelf die ook nog een onderzoek deed en daarna zijn fiat gaf voor de operatie. Al met al waren we weer een hele morgen in het ziekenhuis van 8.15 tot 11.45.

Maandag 11 mei 2009
Vandaag naar de wondverpleegkundige voor informatie over de stoma.
Een uur lang een waterval van informatie over het stoma . Gelukkig kregen wij ook nog het een en ander mee aan folders zodat wij thuis alles nog eens na kunnen lezen en informatie over het een en ander over de operatie en daarna op IC, waar ik een of twee dagen zal door brengen. Het schijnt een behoorlijk heftige operatie te worden, maar het moet . Dus gaan we ervoor .
Terug
ER STAAT JE NOG HEEL WAT TE WACHTEN....
Hallo Gerrit,
Je hebt al de nodige onderzoeken ondergaan en daar gaat heel veel tijd in zitten begrepen we uit je verslagje.
Heb je enig idee wanneer je geholpen gaat worden?
Van de week bellen we een keer hoor. We zouden het fijn vinden om je zelf te spreken en niet alleen op papier.
We nemen aan dat je dat wel kunt opbrengen. Zo groot is je familie niet(meer). Wij houden het kort. Lieve groeten en heel veel sterkte gewenst door Cor en Leni. Ook van Marcel.
Onze gedachten zijn bij jou en Hetty.
Gerben vergeten we ook niet.
Terug
Zaterdag 16 mei 2009
Lieve Oom Gerrit,
Ik ben direct naar de site gegaan. Dat was wel even schrikken. Gelukkig zijn er veel mensen die met je meeleven en dat is een goed teken. Heel veel sterkte met de operatie. Ik denk aan jullie. Een dikke knuffel voor jullie alle 3. Groetjes van je nicht(je) Yvonne
Terug
sterkte!!
Hallo mijnheer en mevrouw van Roon!!
is dat even schrikken... heel veel sterkte van ons toegewenst, voor jullie beiden! Ik lees veel aardige reacties van iedereen die aan jullie denken, lijkt me fijn in deze moeilijke tijd. Zet 'm op, allebei, en mijnheer van Roon, U bent een sterke kerel, ze krijgen u niet klein!
groetjes, Karin en Bob van Walsum, Myrthe, Timo
Terug