Een hernieuwde Site
Op woensdag 23 juni moest ik naar Dr. Alting von Geusau voor controle nadat ik een week ervoor een Darm controle had gehad en een CT-scan plus bloedonderzoek, alles was goed maar er was vorig jaar een vlekje op mijn linkerlong gevonden en dat was gegroeid tot de grote van een stuiver en werd ik gelijk doorgestuurd naar de longarts. Die ging gelijk voortvarend van start met bloedonderzoek en 29 juni moest ik mij melden in Alkmaar voor een PET-scan. Nou, dat was geen lolletje ruim drie kwartier stil liggen met je handen boven je hoofd. Woensdag 30 juni moest ik hier in het ziekenhuis voor een punctie.

Een week later op 8 juli weer naar Dr. Kiewiet de longarts voor de uitslagen: bij de punctie was niets gevonden, maar bij de PET-scan was er inderdaad geconstateerd dat er iets zat wat er niet hoorde en dat ik moet worden bestraald en dat moet in Alkmaar gebeuren en zij had afgelopen vrijdag een bespreking met longartsen en de radioloog in Alkmaar en dan zou ik meer horen. Morgen 13 juli moet ik naar Dr. Kiewiet hier en vanmiddag werd ik gebeld door Radiologie voor een afspraak op vrijdag 16 juli voor een gesprek met de radioloog in Alkmaar.

Groetjes,
Opa
Terug
Sterkte
Beste G.H. van Roon,

Gerben heeft me meerenmaals op de hoogte gehouden over het laatste jaar en uw gezondheid. Vervelend dat u dit weder weer moet doormaken. Sommige behandelingen zijn geen pretje en wens u het beste toe. Veel sterkte de komende minuten, dagen, weken aan uw en uw familie.

Vriendelijke groet,

Jeffrey
Studentgenoot van Gerben
Terug
Beterschap
Hopelijk zal het kunnen worden opgelost.

Arn
Studentgenoot van Gerben
Terug